Varmt välkomna till skolavslutningen 15 juni 2016!

Sommarlovet börjar närma sig och vi planerar inför avslutningsdagen. Vi kommer som tidigare år ha vår avslutning i WIC-hallen. Tiden för avslutningen är kl. 9:00 den 15/6. Vi planerar för att avslutningen håller på till ca kl. 10. Sommaravslutningen kommer klasserna i F-3 att hålla i. De äldre elverna håller i julavslutningen istället. Alla föräldrar är som vanligt välkomna att ta del av avslutningen.

IMG_1533

Vi vill att barnen kommer till skolan som vanligt kl. 8:00 för förskoleklass samt åk 1-2 och kl 8:10 för åk 3-5. Därefter går eleverna klassvis till Wic-hallen. Efter avslutningen går bussar hem kl. 11 och de ordinarie bussarna ställs in. Vi vill att ni meddelar oss om ert/era barn har behov av att vara kvar i skolan efter kl. 11. Meddela respektive klasslärare via mail eller telefon senast den 31/5. Eftersom det inte går några bussar kl. 13 respektive 14.30 så behöver ni ordna så ert barn kan ta sig hem på annat sätt.

Ni som har barn med fritidsomsorg behöver lägga in tider för den 15/6 i tempus innan den 31/5. Glöm inte heller att ni behöver skriva att barnet är ledigt om ni inte är i behov av fritids den dagen. Efter den 31/5 stängs möjligheten att göra ändringar i Tempus för den 15/6.

 

Med vänlig hälsning,

Martin Enander, rektor F-2

Jenny Wahlfridsson, rektor 3-5

 

 

 

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.