Allsång!

IMG_1750

Idag var det dags för vår årliga höst-allsång! Sångerna gick i höstens och spökenas tecken och som vanligt var det flera modiga elever som sjöng solo eller i mindre grupp inför alla elever. Allt presenterades av elever i åk 4. I åk 3-5 sjöng Mona och Aurela i 4A tillsammans Hösten har kommit och det var en fin visa om hösten som de framförde med finstämda röster som passade perfekt in på sången. Detta gjorde de direkt efter att vi alla tillsammans startat allsången med att sjunga Spökrock. I Spökrock fick vi alla hjälp med vilka armrörelser som hörde till sången av 5C.  Efter ytterligare två allsånger, Zvampen och Mango Tango, sjöng Ebba och Hilma i 3A sången Electric. De fick med hela publiken då alla klappade i takt och det gick inte att ta miste på glädjen när de framförde sin sång.

3C framförde en sång i kanon som de alla hjälpte oss andra med så att vi alla kunde sjunga kanon tillsammans. Efter 3C var det dags för allsångens kanske modigaste framförande. Jakop i 4A sjöng själv låten Tillsammans och han glänste i takt med sin guldhatt!

Mot slutet av allsången sjöng Isabelle, Agnes, Elma och Angelina i 3A Kan det bli vi två och som alla andra fick de med sig publiken och vi lyssnade med stora leenden på läpparna. Efter gamla 34:an och en repris på Spökrock avslutades allsången!

Tack alla elever men också Lina, Harriet och Bosse (som kom tillbaka till oss för en stund och som fick massor av kramar från sina gamla elever) för en härlig stund med sång och gemenskap!

Jenny och Martin

Advertisements