Välkomna tillbaka till skolan!

Nu längtar vi alla efter att våra elever ska komma tillbaka efter sitt sommarlov! Flera har redan varit här på fritids under sommarveckorna och fler och fler har kommit tillbaka varje vecka. På onsdag är det dock den stora dagen då alla elever är här igen!

Som vanligt har vi på skolan bråda dagar innan skolan kommer igång. Det är planering, möblering, organisering och fotografering. Flera nya medarbetare på skolan ska också lära känna verksamheten och förbereda sig inför sina nya klasser.

Första dagen börjar alla elever i F-2 kl. 8.00 och eleverna i 3-5 börjar kl. 8.10. Dagen ser tidsmässigt ut som vanligt. Eleverna går till 13.00 i åk F-3 och för åk 4-5 slutar skoldagen 14.30.

Elever som börjar åk 3 byter klassrum efter åk 2 och alla elever i åk 3 har sitt klassrum i den del av 3-5:huset som vetter mot cykelvägen och Skånegatan. För åk 4 gäller samma klassrum som förra året. Klasserna 5A och 5B flyttar till paviljongen vid Ölandsgatan medan 5C är kvar i 3-5:huset. Deras klassrum kommer att ligga i den andra delen av 3-5:huset jämfört med förra året.

För F-2 kommer klassernas placering vara utmärkt vid ingångarna.

Vi kommer att bjuda in till ett föräldramöte i september och vi återkommer med datum för detta samt med en inbjudan inom kort.

Välkomna!

Martin och Jenny

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.